Jaktprøver

Dommersamling 2017

Dommersamlingen i år, lørdag 2. september, var ekstra viktig før NM for støvere i Nordmarka i NHK’s regi. Samlingen var nok en gang et fint samarbeid med mellom Norsk Harehundklub og Hadeland Harehundklubb.
Det var frammøte på Varpet kl 06.00, og det var kun få forsovelser. Været var fint, men som vanlig på denne tiden av året ble det få premieloser. Fordelen er jo at det er mer krevende å dømme mindre bra loser.
Dommere, hundeførere og elever ble delt inn i 5 lag, med en elev i hvert lag som fikk oppgaven i å presentere bedømmelsen på «dommermøtet». Det er veldig bra å se at noen tidligere dommere samt flere nye dommere er i full gang med autorisasjon.
Det ble enkel servering med pølser fra grillen og mineralvann på Varpet etter kobling.

Hilsen Dag

Les mer: Dommersamling 2017

Spredt EP 4-7 februar

Årets spredte EP har blitt avviklet under til dels meget vanskelige forhold på enkelt dager med ditto vittringsforhold. Det har vært store variasjoner værmessig fra den ene dagen til den andre, fra - 14 grader med sol til +5-6 grader og øsende regnvær noe som også gjenspeiler seg i resultatlista. Til tross for disse værutfordringene ble det flg. innstillinger til premiering, en stk. 1 EP, tre stk 3. EP og to hunder til 3. ÅP. 

KR Milla til Leif Håkon Berg fikk prøvens høyeste poengsum med 372 KP og 1 EP,  Mlla kan nå instilles til NJCH!

46-16005_Endelig_resultatliste.pdf

Prøveledelsen


Norsk Harehundklub representert i NM for støvere

N J(R) N UCH Akki*s G.L. Valla 24945/07, 09/01-2007 Rødgul.

Russisk Støver Eier: Strøm Tore

Kom med til NM som 2. reserve fra distrikt 5. Det er første gang en Russisk støver deltar i NM. Vi ønsker Akkis*GL Valla Lykke til!!

Dag 1 startet bra med uttak og los som desverre endte brått etter kun 28 min!! Akkis ble sluppet i ny fot men klarte ikke å reise denne haren. Dag 2 ble mye bedre med 120 min og totalt 182 KP. 

 NM status for Akkis ble en flott 8. plass med totalt 249 KP og 3.EP. NHK Gratulerer!!

nhkf_web

logo_web

non stop

straa