Nyheter

Vårmøte med premieutdeling og kåring av årets hund

NB!! Viktig informasjon, Nytt MØTESTED!!!!!!

Vårmøte m/premieutdeling for årets ÅP og RR prøver 24/4-2018 kl. 19.00 Varpet Fotballbane

Prøvesesongen slutt, og klubben skal tradisjonen tro kåre beste støver og beste småhund. Da er samtlige premieringer i sesongen tellende også utstillingsresultater.
Fra dere som har oppnådd jaktchampionat på hunden i løpet av sesongen, ønsker klubben å få tilsendt hundens navn og reg.nr. samt eiers navn. Send dette til Kjell Myrås  innen 15 april. 

Utkast til nye jaktprøveregler fra høsten 2019

Komiteen som er valgt til å revidere jaktprøveregler har etter en grundig gjennomgang av innsendte endringsforslag nå ferdigstilt sitt forslag.Dersom noen skulle ha noe å bemerke eller har ønske om ytterligere tilføyelser, legges det nå ut til en ny og siste høring før reglementet avslutningsvis skal behandles på Representantskapsmøtet i 2019. Reglementet skal tas i bruk fra prøvesesongen 2019/20.

Frist for denne høringen er satt til 20. juni 2018

Nittedal utstillinga 2018

Norsk Harehundklub's årlige utstilling for harehunder arrangeres 21. april kl 09.00 i ridehallen til Nittedal Heste senter. Dommere Eli-Marie Klepp dømmer Beagle, Dunker, Haldenstøver, Hygenhund, Luzernerstøver og Schweizerstøver, og Petra Högberg dømmer Drever, Finsk Støver, Hamiltonstøver, Schillerstøver og Russisk Støver. Til dere som har valper er det bare å melde på til valpeshowet vårt.
Vi ønsker dere velkommen til en trivelig utstillingsdag med masse flotte hunder, loddsalg, salg av NHKs effekter og som vanlig er "Kiosk Bjørn" på plass og serverer bygdas beste pølser og annet digg.

Påmeldingsfrist 7.april.   Trenger dere flere opplysninger eller hjelp til påmelding ta kontakt med Cecilie Sundtvedten

Utstilling

Elverumsutstillinga 2014

 

NJFF inviterer til Nordens største jakthundutstilling lørdag 9. august 2014 under De Nordiske Jakt- og Fiskedager på Norsk Skogmuseum i Elverum. Det forventes 700-800 jakthunder til Prestøya denne lørdagen, her er dommerlista for alle raser.

 

Trening og foring av jakthunder utenom sessongen

 

Sommern står for tur og mange venter til ettersommern med å sette igang med opptreningen av våre firebeinte venner til jakta. Her er noen tips om trening og foring gitt til Svensk Jakt av Arleigh Reynolds,vetrinær,jeger og anerkjent sledehundfører i Alaska, les mer her

 

 

nhkf_web

logo_web

non stop

straa