Fra styret

Annerledes året 2020

Annerledesåret 2020

 For de fleste av oss, ble 2020 et veldig annerledes år enn det vi så for oss på denne tiden i fjor. Året har for mange vært preget av mye usikkerhet og mange utfordringer. Avlyste årsmøter, premieutdelinger, medlemsmøter, utstilling og jaktprøver er bare noe av dette som Corona viruset har sørget for. Tillitsvalgte har takket ja til å fortsatt sitte i verv frem til det er mulig å gjennomføre årsmøte og nyvalg, dette står det respekt av og er ingen selvfølge.

Takk skal dere ha alle sammen!

Det mange savner er medlemsmøter hvor vi kan komme sammen, diskutere haraloser, bikkjer og «juge» litt over en kaffekopp. La oss håpe at vaksineringen sørger for at vi ila sommeren 2021 kommer tilbake til et mer normalt samfunn igjen slik at vi atter kan avholde våre normale klubbaktiviteter og medlemsmøter.

Annerledesåret 2020 er nå snart lagt bak oss og Covid-19 til tross vil jula være en fin avslutning på dette spesielle året. Ta vare på hverandre, nyt dagene så godt dere kan innenfor gjeldene smittevernregler så vil alt bli bra til slutt!

Styret ønsker Æresmedlemmer, medlemmer og tillitsvalgte en riktig God Jul og et Godt Nytt år.

Årsmøtet 17.03 og premieutdelingen er AVLYST.

Etter pålegg fra NKK sender NHKF ut følgende informasjon:

Forbundsstyret ber om at alle klubber og ringer som ikke har avholdt årsmøtet sitt pr 12/3-2020 utsetter disse inntil videre.

Alle klubber og forbund avlyse alle treninger og arrangementer med umiddelbar virkning.

Helsedirektoratet påla 12. mars kl 14 at alle kultur- og idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt. Dette betyr at alle aktiviteter, uavhengig av antall deltakere, må innstilles.

NKK og NHKF ber alle klubber og ringer om å følge lojalt opp om dagens nye regler og retningslinjer.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon rundt de praktiske forholdene ved avlysninger (også vedrørende årsmøter i klubber) snarlig.

NHKF vil følge retningslinjene som gies av Folkehelseinstituttet (FHI) og NKK, og dette gjøres i solidaritet med kronisk syke, eldre og andre som er spesielt utsatt for smitte. Vi må beskytte oss selv for å beskytte andre.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

NHKF oppfordrer klubber og ringer til å avholde sine møter elektronisk/pr telefon.

 

Med vennlig hilsen

Norske Harehundklubbers Forbund

Mette Køhler Bjørkkjær
sekretær

Grasrotandel

nhkf_web

logo_web

Magne Landr logo

royal canin logo 2016 large

straa