Fra styret

Årsmøte 2021 avholdes på Varpet Fotballbane 5. mai kl. 19.00

Vi minner om fristen for innsending av forslag /saker til årsmøtet:

Forslag på kandidater til valgene må være valgkomiteen i hende/poststemplet senest 4 uker før møtedato.

Sendes til Dag Inge Bjørkevoll, Hjortefaret 10, 1488 Hakadal eller på e-post: varingskollen62@hotmail.com

Forslag eller saker som medlemmer ønsker behandlet i møtet må være styret i hende/poststemplet senest 4 uker før møtedato.

Sendes til Arild Nygård, Blomsterbakken 23 c, 1487 Hakadal, eller e-post: arild.nygard52@gmail.com

 

Annerledes året 2020

Annerledesåret 2020

 For de fleste av oss, ble 2020 et veldig annerledes år enn det vi så for oss på denne tiden i fjor. Året har for mange vært preget av mye usikkerhet og mange utfordringer. Avlyste årsmøter, premieutdelinger, medlemsmøter, utstilling og jaktprøver er bare noe av dette som Corona viruset har sørget for. Tillitsvalgte har takket ja til å fortsatt sitte i verv frem til det er mulig å gjennomføre årsmøte og nyvalg, dette står det respekt av og er ingen selvfølge.

Takk skal dere ha alle sammen!

Det mange savner er medlemsmøter hvor vi kan komme sammen, diskutere haraloser, bikkjer og «juge» litt over en kaffekopp. La oss håpe at vaksineringen sørger for at vi ila sommeren 2021 kommer tilbake til et mer normalt samfunn igjen slik at vi atter kan avholde våre normale klubbaktiviteter og medlemsmøter.

Annerledesåret 2020 er nå snart lagt bak oss og Covid-19 til tross vil jula være en fin avslutning på dette spesielle året. Ta vare på hverandre, nyt dagene så godt dere kan innenfor gjeldene smittevernregler så vil alt bli bra til slutt!

Styret ønsker Æresmedlemmer, medlemmer og tillitsvalgte en riktig God Jul og et Godt Nytt år.

Grasrotandel

nhkf_web

logo_web

Magne Landr logo

royal canin logo 2016 large

straa