Fra styret

Camp Villmark avlyst

Pressemelding: Norges Varemesse avlyser alle arrangementer ut april 2020

Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut April. Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses.

- Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse.

-Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Hagen.

Årsmøte avholdes 17. mars 2020, Folkets Hus Hagan kl 18.30.

Vi minner om fristen for innsending av forslag /saker til årsmøtet: Forslag på kandidater til valgene må være valgkomiteen i hende/poststemplet senest 4 uker før møtedato. Sendes til Dag Inge Bjørkevoll, Hjortefaret 10, 1488 Hakadal eller på e-post  til Dag Inge Bjørkevoll.

Forslag eller saker som medlemmer ønsker behandlet i møtet må være styret i hende/poststemplet senest 4 uker før møtedato. Sendes til Arild Nygård, Blomsterbakken 23 c, 1487 Hakadal, eller e-post til Arild Nygård.

Grasrotandel

nhkf_web

logo_web

Magne Landr logo

royal canin logo 2016 large

straa