NORSK HAREHUNDKLUB

Stiftet 1902

Org.nr.: 995198045

Annerledesåret 2020

 For de fleste av oss, ble 2020 et veldig annerledes år enn det vi så for oss på denne tiden i fjor. Året har for mange vært preget av mye usikkerhet og mange utfordringer. Avlyste årsmøter, premieutdelinger, medlemsmøter, utstilling og jaktprøver er bare noe av dette som Corona viruset har sørget for. Tillitsvalgte har takket ja til å fortsatt sitte i verv frem til det er mulig å gjennomføre årsmøte og nyvalg, dette står det respekt av og er ingen selvfølge.

Takk skal dere ha alle sammen!

Det mange savner er medlemsmøter hvor vi kan komme sammen, diskutere haraloser, bikkjer og «juge» litt over en kaffekopp. La oss håpe at vaksineringen sørger for at vi ila sommeren 2021 kommer tilbake til et mer normalt samfunn igjen slik at vi atter kan avholde våre normale klubbaktiviteter og medlemsmøter.

Annerledesåret 2020 er nå snart lagt bak oss og Covid-19 til tross vil jula være en fin avslutning på dette spesielle året. Ta vare på hverandre, nyt dagene så godt dere kan innenfor gjeldene smittevernregler så vil alt bli bra til slutt!

Styret ønsker Æresmedlemmer, medlemmer og tillitsvalgte en riktig God Jul og et Godt Nytt år.