NORSK HAREHUNDKLUB

Stiftet 1902

Org.nr.: 995198045

Norsk HHK sin Spredte Eliteprøve som skulle avholdes 8. – 11. desember 2022 må dessverre avlyses grunnet alt for skarpt skareføre i terrengene. 

NM 2022 Nordmarka

NM dagene er er over og det ble et meget vellykket arangement. Nordmarka viste seg fra sin beste side, med et ørlite strøk nysnø dagen før prøven. Gode prestasjoner preget begge prøvedagene, men som vanlig er noen hunder bedre ennn andre. Vinner og Norgesmester ble Finsk Støver TS-Affi til Jan Olav Smerud, sølvet gikk til Finsk Støver Slåttemyras Jarkko til Terje Nordbø, bronsen gikk til Dunker Torann til Knut Rønningen. Gratulerer til alle!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til dette mesterskapet på et eller annet vis, det være seg dommere, hundeeiere, kjentmenn, prøveleder, NKK representant, sponsorer osv. 

Pallen NM 2022

pdfResultatliste_NM2022.pdf

Fantastiske resultater på årets spredte eliteprøve. Vi gratulerer!

pdfpremieliste.pdf

Stian Aas og Pirjo fornøyde etter at championatet er sikretEn fornøyd Magne Sæves i skogen dag 1Bildene viser Stian Aas med Bossmålas Pirjo etter at Jaktchampionatet er sikret, og Magne Sæves som fornøyd lytter på Flicka

Dommermøtet ar avsluttet og resultatene er dermed offisielle. Vi ønsker å gratulere Flicka til Magne Sæves, Bossmålas Pirjo til Stian Aas og AB Urd til Arne Bakkestuen med oppnådd Jaktchampionat! Prøvevinner ble Flicka, med Pirjo på andreplass og Urd på tredjeplass. Se fullstendig premieliste under.

pdfPremieliste.pdf

 

Samarbeidsavtale mellom Vestfold HHK, Østfold HHK og Norsk HHK om gjennomføring av DM i Distrikt 5.

pdfSamarbeidsavtaleDM5.pdf

Her kommer de endelige resultatene fra årets Nordmarksprøve. Vi gratulerer Bosse til Jarle Thon som prøvevinner, samt FA Raisa til Thomas Nordby og Fauna til Lars Rugsveen Engen med Elitepremiering.

pdfPremieliste Nordmarksprøven 2020.pdf

Her er de foreløpige resultatene fra årets Damekamp. Det presiseres at dette er dommerenes innstillinger, ikke det offisielle resultatet som vil foreligge etter dommermøtet til uka. Som de fleste har fått med seg ble årets Damekamp en våt og tildels kald affære. Store nedbørsmengder natt til lørdag og mye vind.

Beagle Langedals Gemini til Ingunn Tveitan   1 Rå

Beagle Aha Knertens Proffen til Inger Amundsen Haugland  0 ÅP

Dunker Siri til Anette Edvartsen  1 ÅP

Finskstøver AR Emma til Anette Rambøl  3 ÅP

Hamiltonstøver Rb-Emil til Siv Elin Ulfsnes  0 ÅP

Dunker Hagheimen`s Frøya til Ingun Solli  0 ÅP

Finskstøver Bagskjuldalens Arja til Jeanette Kjærnsholen  0 ÅP

Haldenstøver Gravabekken’s Cs Chaga til Randi Skurset  Trukket

Finskstøver Engeråsens Lisa til Marianne Møch Grahn  Trukket

Bilder fra Damekampen 2020

Liv Anett Rambøl varmer seg i regnværetIngunn Solli følger med på losen til Hagheimens FrøyaProffen i fot ved KrustjernbekkenVenter på nytt uttak med RB EmilAnette Edvartsen og kjentmann Kjell Marka er fornøyde med SiriBildene viser fra toppen: Anett Rambøl varmer seg i regnværet, Ingunn Solli hører på losen, Proffen i fot ved Krustjernbekken, Venter på nytt uttak med RB Emil, Anette Edvartsen og kjentmann Kjell Marka er fornøyde med Siri.

Litt varierende vær og føreforhold til tross, resultatene på Norsk HHK sin bevegelige eliteprøve 6. til 9. februar 2020 ble gode.
50% premiering, 5 hunder oppnådde 1 EP og dermed Norsk Jaktchampionat. Vi gratulerer!

pdfPremieliste_Spredt_EP_Norsk_HHK_6-9_februar_2020.pdf